Новини


Начало> Информация > Новини

Обща военна епидемия

Време: 2022-04-13 Хитове : 20

Anti вирус и анти грип? Нека поговорим за скрития войник за превенция на епидемии в

живот - Хлорогенно киселина!

Профилактиката и контролът на епидемиите не трябва да се разхлабват!

От края на 2019 г. до сега, поради избухването на пневмония от COVID-19, всички видове маски бяха разпродадени, след което бяха разпродадени алкохол и дезинфектант с хлор. Например, десет мили и осем общини започнаха да затварят собствените си пътища, радиото на селския глава каза на всички да не излизат, а всички видове твърди банери карат хората да плачат и да се смеят.

Говорейки за това, трябва да спомена един голям Oolong по това време: Тръмп каза, че пиенето на дезинфектант може да убие вируса, но американците наистина вярват в това?! Мериленд получи само повече от 100 обаждания за дезинфекцираща вода за унищожаване на COVID-19 само за един ден. Ню Йорк получи повече от два пъти повече обаждания за дезинфекция с дезинфектанти. Е, старите американци не са ли с ясно съзнание?

Първо маскирайте алкохола, а по-късно чух, че Shuanghuanglian може да инхибира вируса, така че пероралната течност Shuanghuanglian също беше изчерпана. По това време на прозорците на много аптеки и болници пишеше „Shuanghuanglian е разпродаден“.

 

Новата коронавирусна пневмония е преувеличена в ролята си в лечението на нова корона пневмония, но не може да се отрече, че има две четки за вируса. Съставките на Shuanghuanglian са орлови нокти, Scutellaria baicalensis и Forsythia suspensa. След като Shuanghuanglian се разпродаде, много хора започнаха да изпадат в паника, когато купуват орлови нокти. Какъв ефект имаха орлови нокти върху пневмонията на COVID-19? Нека днес представим малкия антивирусен експерт на Lvke!

 

 

01 Самостоятелно въвеждане на хлорогенова киселина

 

Xiaoke: Не продавайте ключа. Хлорогенна киселина, хайде

Представи се!

Хлорогенна киселина: Здравейте всички. Казвам се Chlorogenic acid, а английското ми име е Chlorogenic acid. Моята химична формула е c16h18o9 и молекулното тегло е 354.30. Мога да извличам от Eucommia ulmoides листа, орлови нокти, зелени кафеени зърна, стевия и други растения. Моята роля е антибактериална и противовъзпалителна, която се използва широко в лекарства, здравни продукти и козметика. Имам много предимства. След това нека ви го представя подробно!

 

 

02 Различни растителни източници Основни разлики на хлорогеновата киселина

 

Моето разпространение е много обширно, вариращо от по-високи двусемеделни до по-ниски папратовидни. Съществува главно в растения като орлови нокти, eucommia, Compositae и Rosaceae (няколко растения с повече съдържание: Eucommia ulmoides, зелени кафеени зърна, орлови нокти и стевия). Освен това плодовете и зеленчуците, които ядем ежедневно, също съдържат следи от хлорогенна киселина, като картофи, червено зеле, моркови, патладжан, зеле, стара маруля, спанак и др.

Разбира се, имам и много различни спецификации и понякога може да не можете да ги различите. Трябва обаче да запомните само това: различното съдържание на хлорогенова киселина има очевидни разлики в цвета и разтворимостта във вода. Например ниско съдържание на Eucommia ulmoides Chlorogenic acid обикновено има тъмен цвят и слаба разтворимост във вода.

Орлови нокти има ниско съдържание на Хлорогенно киселина, добра разтворимост във вода и жълт цвят; Хлорогенно киселина от зелени кафеени зърна е смес. Обикновено изчисляваме общото киселинно съдържание и основната пазарна спецификация е 50% от общата киселина; Стевия Хлорогенно киселина обикновено е около 10%, което се използва главно за добавяне на фураж и смесване. Освен това стевия Хлорогенно киселина има друга характеристика, различна от другите растения Хлорогенно киселина, тоест вкусът му е сладък!

В момента високото съдържание на Хлорогенно киселината на пазара е главно от листата на Eucommia ulmoides, което изисква добра разтворимост във вода и цвят на бял прах.

 

03 Убиец на вируси без емоции

 

Тайна миризма на хлорогенова киселина

Любовта и омразата между мен и вируса през онези години

Аз (Хлорогенно киселина) има важни приложения в съвременната клиника. Той е ефективен антибактериален и антивирусен компонент. И може да бъде инактивиран от протеин в тялото, така че мога да бъда видян в различни препарати на пазара, включително перорални лекарства и лекарства за инжектиране.

 

Мога значително да инхибирам и убивам много видове патогенни бактерии, като Escherichia coli, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus, хемолитичен стрептокок, Shigella dysenteriae, тиф, пневмокок, Micrococcus garciniae и Legionella. Неговият антибактериален механизъм е свързан с неконкурентното инхибиране на ариламин ацетилтрансфераза (NAT) в бактериите.

 

Не само това, имам и силно антиоксидантно, противовъзпалително, подобряващо имунитета (увеличаване на добавената стойност на имунните клетки, като макрофаги и лимфоцити) и защитаващо черния дроб и жлъчния мехур.

 

В дългата история на Китай, въпреки че отдавна нямах име, орлови нокти са много известни. Орлови нокти има дълга медицинска история. Още преди 3000 години нашите предци са започнали да го използват за профилактика и лечение на болести. Ето една кратка история:

Говори се, че когато Ку Юан бил заточен през Сюпу, Хунан, той бил заразен с чума и не можел да си позволи да припадне. По-късно планинците брали орлови нокти и ги заливали със запържена чорба. Ку Юан се събуди след по-малко от половин час.

 

В Xupu все още се казва: "вкъщи има две саксии с орлови нокти. Не се страхувайте от жаркото лято. Феята на божура веднъж получи топлинен удар и феята на златните цветя я излекува." Фолклорни песни. Вижда се, че нашите мъдри древни предшественици вече са признали детоксикацията на орлови нокти. Въпреки това, една от основните активни съставки в орлови нокти е аз - Хлорогенно киселина!

 

 

04 спомагателен ефект срещу грип и вируси

 

Аз (Lv Yuan киселина) не мога да лекувам нов коронавирус, но все още имам някаква адювантна терапия за новия коронавирус. Въпреки че антивирусната ми функция не е насочена, имам широкоспектърни антивирусни, бактериостатични, антиоксидантни и укрепващи имунитета ефекти.

 

Имам противогъбична активност срещу различни растителни патогенни гъби и имам потенциала на биологични фунгициди. Механизмът е да контролира растежа на различни растителни патогенни гъбички чрез инхибиране на ранната трансмембрана на гъбичните спори. Освен това имам силен инхибиторен ефект върху различни патогенни бактерии като хемолитичен стрептокок, Staphylococcus aureus и патогенни вируси на инфекции на горните дихателни пътища.

 

Антибактериално и противовъзпалително

Така например, сега често срещана пневмония, дори кашлица, стига да се счита за бактериална инфекция или комбинирана бактериална инфекция, ще бъда използван! Точно като някои гранули Banlangen, гранули от орлови нокти и антивирусни перорални течности, които обикновено пием, те имат определени превантивни и адювантни терапевтични ефекти при вирусни заболявания.

 

 

05 други функции на хлорогенната киселина

 

Храна 1

I (хлорогенна киселина) също е нов и ефикасен фенолен антиоксидант. Ако към свинската мас се добави малко количество хлорогенна киселина, антиоксидантната стабилност на свинската мас може да се подобри и срокът на годност може да се увеличи. Също така имам функция за подобряване на аромата и защита на цвета, която може да се използва за консервиране на храна и плодове.

 

2 продукти за грижа за кожата и козметика

Продуктите и козметиката на дамите и сестрите също са неразделни от мен. Мога да защитя колагена на всеки от свободните радикали като реактивни кислородни видове и мога ефективно да предотвратя вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи върху човешката кожа. Затова често ме добавят към продуктите за грижа за кожата, за да играя защитна роля.

 

Разбира се, моят антибактериален и противовъзпалителен ефект е брилянтен и в продуктите за грижа за кожата. Мога ефективно да премахна топлината и детоксикацията, да охладя кръвта и да премахна застоя на кръвта. Чрез насърчаване на кръвообращението и елиминиране на токсините в тялото, мога да постигна ефекта на премахване на акне и различни петна.

 

Храна 3

С все по-строгите ограничения върху употребата на антибиотици от Министерството на земеделието, аз се превърнах в избора на продукта, който да замени или частично да замени антибиотиците.

 

В условията на сериозна хомогенизация на пазара имам предимствата на подобряване на имунитета, регулиране на храненето, прогонване на насекоми, подобряване на репродуктивната производителност и вкуса на месото, което може по-добре да помогне на предприятията за фураж да създават висококачествени и диференцирани търговски фуражни продукти.

 

 

06 Хлорогенно киселинно предимство

 

1 контрол на качеството на Eucommia ulmoides суровини от източника

Контролирайте стабилността и надеждността на суровините и контролирайте качеството от източника.

 

2 доставки с множество спецификации, персонализирани според специални изисквания

Множество спецификации (5% - 98%) на Eucommia ulmoides Хлорогенно доставка на киселина. Според вашите специални изисквания (като разтворимост на продукта, цвят и др.). Разчитайки на нашата силна научноизследователска и развойна дейност, ние можем да ви предоставим услуги за персонализиране на продукта.

 

Екстракция от 3 чисти естествени листа на Eucommia ulmoides

От суровини до доставка на продукти, контрол на качеството на целия процес. Ние само извличаме и концентрираме листата на листата на Eucommia ulmoides и не добавяме и приемаме други химически синтетични вещества.

 

4 основни продукта, водеща технология

Нашата Хлорогенно киселина се произвежда от 2006 г. След повече от десет години технологични иновации, ние продължаваме да се подобряваме и качеството винаги е било на водеща позиция в индустрията.

 

5 изключителен процес, водоразтворим с висока чистота, видимо качество

Изключителна технология за екстракция, Eucommia с висока чистота Хлорогенно киселина, видимо качество, добра разтворимост във вода и бял прах.

HPLC от 98% Eucommia ulmoides Хлорогенно киселина

Запомни ме, името ми е Хлорогенно киселина

 

Днес ще ви говоря толкова много за момента. Всъщност не мога да кажа предимствата си за три дни и три нощи! Мястото е ограничено. Ще се видим следващия път! Но трябва да ме помниш. Аз съм помощникът със златен медал по пътя към борбата с вируса, покровителят на цветята по пътя към любовта към красотата и пазачът на безопасността в земеделската и животновъдната индустрия! Моето име е Хлорогенно киселина!

 

Борим се заедно с епидемията и защитим родината си!

 

През зимата, когато за първи път дойде епидемията, казахме, че няма зима, която да е непреодолима и няма да дойде пролет. Въпреки че след близо три години епидемията не е приключила. Въпреки това, пред лицето на тази „народна война“ за борба с епидемията, ние ще работим заедно с твърда увереност, за да се изправим пред трудностите.

 

Въпреки че тази битка е изключително трудна, тя не може да устои на решимостта на китайския народ да се обедини като един и да се бори заедно с „епидемията“, нито на темпото на нашите усилия да вървим напред и да се борим за нашите мечти. Xiaoke ще върви ръка за ръка с вас, за да спечели блокиращата война за предотвратяване и контрол на епидемии!

 

Трябва да продължим да поддържаме добрия навик за превенция и контрол на епидемии, да се придържаме към носенето на маски и по-малкото събиране и съзнателно да сканираме кода на обществени места и да си сътрудничим с измерването на телесната температура.